Story-writing

Cuvintele care vând spun o poveste.

 

SEO on-page 

Scriem conținut de calitate care respectă tehnicile corecte de optimizare SEO. 

 

SEO copywriting

În SEO conținutul este cel mai important. Conținutul original și updatat face diferența.

 


Poveștile sunt hrana și magia noastră. Trăim pentru ele și fermecăm prin ele.

Cuvintele care vând spun o poveste.

Ai o idee de afaceri și nu știi cum să începi? Începi întotdeauna prin cuvinte.

Vrei să-ți creezi povestea folosind tehnicile de optimizare SEO corecte și adecvate? Te ajutăm să găsești cuvintele cheie corecte pentru texte persuasive care încântă și îți descriu misiunea și viziunea într-o poveste irezistibilă care rezonează cu obiectivele clienților tăi și cu motoarele de cautare. 

Scriem texte optimizate SEO în română și engleză pentru site-ul, blogul și magazinul tău online.

Suntem la curent cu toate schimbările algoritmilor Google și împletim idei originale în conținut de calitate care respectă tehnicile white hat SEO. Nu scriem texte sufocate de cuvinte cheie și nici conținut slab calitativ pentru motoarele de căutare. Tot ce scriem este original și personalizat. De aceea nu ne este teamă de Panda 4.1 – ultimul algoritm Google care penalizează conținutul duplicat sau slab calitativ.

Avem cuvinte și expresii cheie care îți ridică site-ul în căutări.

Povestea ta este unică și o vom scrie unic, pentru tine.

Livrăm conținut original și irezistibil, iar în zilele cele mai bune îndrăznim să credem că putem livra și cuvinte în culorile curcubeului care fură inimi și vând produse. Principalul scop al textelor noastre în română și engleză este aducerea site-ului tău pe prima pagină Google pentru cuvintele și expresiile cheie pertinente domeniului în care activezi.

Organizăm cursuri de copywriting și content writing în engleză în București.

CopySmartes! Curs personalizat de copywriting și content writing în engleză în București. Prin cursurile noastre specializate de engleză și serviciile de optimizare SEO pentru site-uri, bloguri și magazine online ajutăm antreprenorii să-și valorifice engleza și produsele în mai puțin de 90 de zile.

Our mission: to write stories that unite - two people, two dreams, two companies at a time.

"Sunt doar cuvinte, însă doar cuvinte am pentru a-ți fura inima."

Sunt filolog și economist și de aproape 20 de ani folosesc toate cuvintele în engleză pe care le știu pentru a comunica mai bine la cursurile mele specializate de limba engleză, pentru a scrie mai bine, și nu în ultimul rând, pentru a-mi dezvolta afacerea și pentru a ajuta alte afaceri să se dezvolte prin strategii de growth hacking - strategii de creștere prin creativitate.

Poveștile care unesc au apărut mai întâi pe blogul meu. Scriu în continuare povești despre afaceri și antreprenoriat, și versuri în engleză despre tristețe, frumusețe și dragoste.

Iulia Halatz

Chief Fairytaler Officer