Story-writing

Cuvintele care vând spun o poveste.

 

SEO on-page 

Scriem conținut de calitate care respectă tehnicile corecte de optimizare SEO. 

 

SEO copywriting

În SEO conținutul este cel mai important. Conținutul original și updatat face diferența.

 

Poveștile sunt hrana și magia noastră. Trăim pentru ele și fermecăm prin ele.

Cuvintele care vând spun o poveste.

Ai o idee de afaceri și nu știi cum să începi? Începi întotdeauna prin cuvinte. Vrei să-ți creezi povestea folosind tehnicile de optimizare SEO corecte și adecvate?

Te ajutăm să găsești cuvintele cheie corecte pentru texte persuasive care îți descriu misiunea și viziunea într-o poveste irezistibilă care rezonează cu obiectivele clienților tăi și cu motoarele de căutare. 

Scriem texte optimizate SEO în română și engleză pentru site-ul, blogul și magazinul tău online.

Suntem la curent cu toate schimbările algoritmilor Google și împletim idei originale în conținut de calitate care respectă tehnicile white hat SEO. Nu scriem texte sufocate de cuvinte cheie și nici conținut slab calitativ pentru motoarele de căutare. Tot ce scriem este original și personalizat. De aceea nu ne este teamă de Panda 4.1 – ultimul algoritm Google care penalizează conținutul duplicat sau slab calitativ.

Avem cuvinte și expresii cheie care îți ridică site-ul în căutări.

Povestea ta este unică și o vom scrie unic, pentru tine.

Livrăm conținut original și irezistibil, iar în zilele cele mai bune îndrăznim să credem că putem livra și cuvinte în culorile curcubeului care fură inimi și vând produse. Principalul scop al textelor noastre în română și engleză este aducerea site-ului tău pe prima pagină Google pentru cuvintele și expresiile cheie pertinente domeniului în care activezi.

Organizăm cursuri de copywriting și content writing în engleză în București.

CopySmartes! Curs personalizat de copywriting și content writing în engleză în București. Prin cursurile noastre specializate de engleză și serviciile de optimizare SEO pentru site-uri, bloguri și magazine online ajutăm antreprenorii să-și valorifice engleza și produsele în mai puțin de 90 de zile.

Our mission: to write stories that unite - two people, two dreams, two companies at a time.

"Sunt doar cuvinte, însă doar cuvinte am pentru a-ți fura inima."

Sunt filolog și economist și de aproape 25 de ani folosesc toate cuvintele în engleză pe care le știu pentru a comunica mai bine la cursurile mele specializate de limba engleză, pentru a scrie mai bine, și nu în ultimul rând, pentru a-mi dezvolta afacerea și pentru a ajuta alte afaceri să se dezvolte prin strategii de growth hacking - strategii de creștere prin creativitate.

Poveștile care unesc au apărut mai întâi pe blogul meu.  Scriu în continuare articole despre afaceri și antreprenoriat, și versuri în engleză despre frumusețea pe care o văd în tot ce ne înconjoară. 

Am început toate acestea pentru că am vrut să creez ceva nou. Cu ajutorul cuvintelor învățate la Litere și la Facultatea de Management Financiar am creat programele cursurilor personalizate de engleză pentru afaceri, engleză financiară, engleză juridică, cursuri de marketing în limba engleză. Folosesc cuvinte pentru a scrie texte și prezentări de produse pentru site-uri, magazine online și bloguri pe care le găsești pe prima pagină Google. Cuvintele parfumate în versuri sunt de găsit pe blogul meu și pe portalul de poezie de mai sus. 

Suntem norocoși pentru că activăm într-un domeniu magic care ne aduce multe bucurii și satisfacții. Ne oferă bucuria de a crea imagini cu care cititorul pleacă în suflet.
Și de asemenea, bucuria de a mai pune o cărămidă la temelia unui lucru nou: un site, o viziune, o descriere de produs, o misiune, o promisiune ...  
Te așteptăm cu drag pentru orice text, landing page, scrisoare, poezie, contract, prezentare de care ai nevoie!

Iulia Halatz

Chief Fairytaler Officer 

Profesor de engleză pentru afaceri, engleză financiară, engleză juridică, engleza pentru marketing, engleza pentru agribusiness, cu experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de programe și cursuri personalizate și specializate pentru companii și instituții.
Fondatorwww.seocopywriting.ro, www.cursinengleza.ro, www.engleza-de-afaceri.ro.
Autor contributorMedium.comSpillwords.comQuora.com.
CoautorAnthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

"If your expectation is a slim volume of precise poems according to a clever little theme, you’ll be deeply disappointed by SD’s offering. Poetry at SD isn’t nice and tidy, it isn’t precise or easily categorized, nor does it intend to leave you peaceful.
As Iulia Halatz says in her poem What Can I Give You? “Not by blindness / we can reorder colors / but by the painting of a soul.” There is absolutely nothing here that is calm or apologetic, nor will any writer be careful with your sensibilities and spare you the brunt of their truth." -  Candice Louisa Daquin