FAQ 

De ce noi?

Nu scriem liste pentru bloguri sau conținut sufocat de cuvinte cheie pentru motoarele de căutare. Scriem povestea afacerii și a produsului tău și ne străduim să o facem fascinantă. “Tell the truth but make truth fascinating. You know, you can’t bore people into buying your product. You can only interest them in buying it.” – David Ogilvy

Toate paginile noastre web sunt pe prima pagină Google pentru cuvinte cheie și expresii (short tail and long tail keywords) pertinente domeniului în care activăm. Dezvoltăm și publicăm conținut din 2014. 

Ce ne face diferiți?

Pornim la scris cu cele mai “adevărate cuvinte” pe care le facem să vorbească pentru tine și pentru produsul tău. Deoarece suntem filologi, am fost antrenați pentru a scrie și dezvolta strategii de marketing prin cuvinte. La întâlnirea gratuită pe care ți-o oferim te întrebăm (printre altele): "Îți place vocea site-ului tău?" sau "Ce ai vrea să transmită site-ul tău consumatorilor?"  

Cum îmi veți îmbunătăți marketingul?

Optimizarea SEO și textele noastre se bazează pe o analiză detaliată a domeniului în care activezi. Textele noastre originale vor fi adaptate și direcționate în acest sens și vor arăta avantajele și beneficiile serviciilor tale. Toate eforturile noastre converg spre optimizarea site-ului tău pentru motoarele de căutare, poziționarea lui pe prima pagină și atragerea de clienți noi.

De ce suntem buni pentru afacerea ta?

Cuvântul nostru cheie este creștere. Deoarece folosim growth hacking sau strategii de creștere a afacerii tale prin îmbunătățirea prezenței tale online, prin strategii de optimizare SEO pentru site-ul, blogul și magazinul tău online

Deoarece scriem texte originale în engleză și română pentru site-ul, blogul și magazinul tău online customizate pentru piața ta țintă care vor contribui la ridicarea site-ului în căutări, creșterea traficului de calitate și implicit a vânzărilor.

 

Te așteptăm!