Ce facem

Scriem. Scriem pentru tine orice consideri important. Pentru textele noastre folosim tehnici de scriere persuasive și de optimizare SEO (search engine optimization). Folosim cuvintele cheie adecvate în texte originale care îți descriu produsul și serviciile.

Ai nevoie de texte pentru blog? Ai nevoie de texte în engleză (și română) optimizate pentru site-ul tău? Ești unde trebuie.

Dansăm pe mai multe povești. Scriem pentru tine texte optimizate SEO pentru site-ul, blogul și magazinul tău online, pagini de vânzări, e-mail-uri și documente de afaceri (planuri de afaceri în limba engleză, contracte..etc.). Te povestim în cuvinte care vând. 

Scriem despre produsul tău și despre problemele pe care le rezolvă pentru clienții tăi.

Scriem pentru tine texte optimizate și originale al căror scop este aducerea paginilor tale web pe prima pagină Google. Oferim servicii de optimizare SEO on-page (și off-page).

Scriem texte originale și optimizate în limba engleză pentru a promova produsele și oferta ta într-un mediu internațional. Cuvântul nostru magic este creștere. A afacerii tale prin strategii de growth hacking.

Principalul motor al growth hacking-ului este conținutul de calitate. Iar conținutul de calitate este motorul SEO (optimizare pentru motoarele de căutare).

Te ajutăm cu texte optimizate SEO pentru site-ul și blogul tău, paginile tale de vânzări, documentele de afaceri, prezentările, corespondența de afaceri, documentele financiare și contractele tale în limba engleză. Ne ocupăm și de declarația ta de misiune. 

Știm cuvinte și avem cele mai bune cuvinte și expresii cheie în engleză pentru site-ul și blogul tău. Avem și un plan. Începem cu o analiză SEO a domeniului în care activezi și un audit SEO de conținut apoi căutăm cuvintele cheie potrivite. Optimizăm conținutul existent și creăm o strategie simplă și eficientă pentru textele tale.

Chiar dacă nu ești antreprenor ai nevoie de un site sau blog. Povestim în câteva pagini cine ești, ce faci, ce ai vrea să faci și "de ce tu, și nu altcineva." “Ideas come and go, stories stay.” -Nassim Nicholas Taleb

Te invităm la cursul de copywriting în engleză și la cursul de content writing în engleză în București. 

Scriem împreună texte persuasive în limba engleză la cursul de copywriting în limba engleză. Corectăm împreună texte în limba engleză la cursul de proofreading în limba engleză.

Our mission: to write stories that unite - two people, two dreams, two companies at a time.

Te așteptăm!

Textele mele sunt de găsit pe:Blog.seocopywriting.roMedium.comQuora.comSpillwords.comPinterest

Întrucât serviciile noastre de SEO content, SEO copywriting pentru site-uri, bloguri, pagini web și magazine online, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu avem acces la datele dumneavoastră personale

Pentru a fi la curent cu ofertele noastre, vă invităm pe pagina noastră de FB: https://www.facebook.com/www.seocopywriting.ro/.

Vă mulțumim!

Portofoliu: