Tarife 

Tarife SEO copywriting în engleză și română

Tarifele noastre pentru optimizare SEO și SEO copywriting în engleză și română sunt accesibile și adecvate proiectelor solicitate. Oferim întotdeauna discount-uri pentru colaborările pe termen lung. Textele în limba engleză pentru site-ul, blogul și magazinul tău online sunt customizate și de asemenea, îți oferim și tarife personalizate.

Oferim discount-uri în funcție de serviciile pe care le soliciți, mai ales dacă aplici și pentru cursurile noastre de copywriting în engleză, cursurile de content writing în engleză și cursurile de proofreading în limba engleză organizate în București.

Oferta SEOcopywriting pentru companii

Pentru companiile și instituțiile din București oferim cursul de gramatica limbii engleze gratuit împreună cu pachetul de servicii de SEO copywriting pentru site-uri și magazine online. Vă așteptăm cu drag! 

În luna aprilie vă oferim audit SEO gratuit și detaliile unui plan de SEOcopywriting al cărui scop este aducerea site-ului tău pe prima pagină.

Luna februarie 2022 este luna broșurii gratuite (în engleză și română) de prezentare a produselor și serviciilor tale. Îți oferim texte gratuite în română și engleză pentru broșura companiei tale sau pentru paginile tale de vânzări. Te așteptăm cu drag!

Îți oferim cursul de proofreading în engleză gratuit împreună cu un curs personalizat de copywriting în limba engleză în București sau cu un curs de content writing în engleză în București sau online. 

Dacă aplici pentru serviciile noastre de optimizare SEO pentru site-ul sau magazinul tău online, îți oferim un curs de proofreading gratuit în limba engleză. 

Tarifele pentru serviciile de SEO copywriting în limba engleză pornesc de la 30$ pe oră. Pentru orice proiect calculăm un timp de lucru adecvat gradului de dificultate al textelor solicitate, frecvența lor și performanța paginilor web. 

Ce este inclus?

  • O întâlnire și discuție de 45 de minute pentru a discuta obiectivele tale și strategia noastră pentru ca site-ul, blogul sau magazinul tău online să ajungă pe prima pagină Google pentru cuvintele cheie dorite.
  • Auditul conținutului site-ului sau blogului tău. În funcție de conținutul inițial stabilim o strategie de optimizare. Pentru textele originale elaborate de noi, stabilim strategiile de optimizare SEO împreună.
  • Audit SEO pentru domeniul în care activezi. 
  • Servicii de SEO copywriting, creare de texte originale pentru site-ul și magazinul tău online care rezonează cu motoarele de căutare și respectă algoritmii Google și tehnicile white hat SEO.
  • Titluri adecvate și optimizate cu cuvintele cheie adecvate domeniului tău de activitate.
  • Servicii de corectură text (proofreading).
  • În fiecare lună oferim un curs gratuit sau un serviciu gratuit. În luna ianuarie vei primi gratuit audit lingvistic și audit SEO pentru site-ul și blogul tău.
Tarifele pentru cursurile de copywriting în engleză sunt aceleași - tarif unitar pentru curs personalizat de limba engleză în grup de 6 persoane.