Cine suntem 

Suntem câțiva filologi specializați în limba și literatura engleză și limba și literatura română (Universitatea București). Gramatica limbii engleze este o pasiune. Gramatica limbii române este un stil de viață. Trăim pentru a scrie corect. Avem cuvinte cheie pentru site-ul și domeniul tău. Suntem dedicați textelor și poveștilor pe care le creăm sau le rescriem. Iar eu și poveștile mele suntem de găsit pe blogul meu

Scriem texte optimizate SEO în engleză și română pentru site-uri, bloguri și magazine online.

Suntem la curent cu toate schimbările algoritmilor Google și stăm cu ochii pe creativitate pentru textele tale și pentru strategiile noastre de growth hacking. Growth hacking înseamnă creșterea unei afaceri prin creativitate și nu prin strategii complicate de marketing. Motorul growth hacking-ului este conținutul de calitate. Iar conținutul original și de calitate este motorul SEO.

Organizăm cursuri de copywriting și content writing în engleză și română. 

Avem timp. Ne place legenda lui Omoikane, un zeu japonez care ia deciziile pe care și noi le-am lua dacă am avea timp. Ne facem întotdeauna timp și ne implicăm în toate proiectele tale imediat ce îți primim mesajul și propunerile de copywriting pe formularul de contact sau pe e-mail.

Avem răbdare. Ne place Kintsugi, arta japoneză de a repara vasele sparte cu pudră de argint, platină sau aur. Căutăm idei, le aranjăm în texte potrivite care includ cuvinte și expresii cheie sau îți reparăm textele deja existente pe site-ul tău până când devin irezistibile și ușor de distribuit.

Suntem tot timpul cu ochii în patru atunci când vine vorba de creativitate și de cuvinte cheie pentru textele tale în limba engleză și română pentru site-ul, blogul, magazinul tău online sau paginile tale de vânzări.

Te așteptăm!